The Cherry Tree - trailer

The Cherry Tree 2 min.

vrijdag 5 juni 2009

Paar nieuwe artiesten


sinds kort zijn er bij deze film een paar nieuwe mensen bij betrokken. dit om het werk efficienter en sneller te laten verlopen.
we hadden Desi Totkova al. een bulgaarse dame, wonend in Bulgarije waar we via e-mail en skype met elkaar in contact blijven. zij, net als ik tekenen allebij full time de lijnen.
Maar we hebben ook een paar nieuwe mensen. zo hebben we nog een bulgaars meisje. Teodora Kralcheva. net van de havo afgekomen wilde ze iets creatiefs studeren. ze zag dat ik bezig was met een tekenfilm, en reageerde enthousiast of ze mee kon helpen. Tedi kleurt nu alle schaduwen van het meisje in.
Dan is er nog een meisje, Brunel Wester, een jonge dame uit Den Haag, met als passie de experimentele kant van kunst. Brunel is nu onze inkluerster. zij doet nu alle basis kleuren voor het meisje.
Tevens om niet te vergeten, hebben we onze componist, Fred Westra. een kerel die me op hyves heeft gevonden, gaat de muziek verzorgen voor deze film.
En ten slotte onze editor, David Weir. Een jongeman die zeer goed is in monteren en veel ervaring heeft opgedaan in mediapark hilversum.

Dit zijn de nieuwe crewleden van The Cherry Tree.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

fb page

DE LOOK VAN DE FILM